Фирма РАИТ е основана 2014 година със 100% частен капитал. Фирмата е предшественик на фирма ЕТ РАИТ-Иван Тодоров  създадена 1997 г. с предмет на дейност търговия на едро и дребно с електроматериали.

Към днешна дата основния предмет на дейност на фирмата внос и дистрибуция на електроматериали и производство на ел.табла.

Фирмата извършва доставки чрез собствен транспорт до адрес на клиента на кабели и проводници, електроапаратура, електроинсталационни материали, осветителни тела и електрически изделия. С цел да задоволим нуждите на всички клиенти във всеки един момент поддържаме големи складови наличностти.

Всички предлагни продукти от фирмата са с най-високо качество, доставени чрез директен внос от доказани европейски производители.  Повече информация относно предлаганата от фирмата стоак може да намерите в раздел „Продукти“.

РАИТ предлага проектиране и изработване:

  • Главни и разпределителни табла на ел. енергия в промишлени обекти и жилищни сгради;

  • Електромерни табла;

  • Табла за автоматизация и контрол.

С цел да оптимизара предлаганите услуги компанията работи по сертифицирането  на интегрирана система за управление на качеството ISO 9001:2015.

Наши клиенти са дистрибутори и  търговци на едро, електромонтажни фирми, индустриални предприятия и държавни институции, електроинстлатори.  Важни клиенти са ОЕМ-предприятия и всички дистрибутори и търговци на едро чрез които фирмата реализира своите продукти във всяка точка на страната.

Към момента фирмата разполага с два собствени обекта – специализирани магазини за електроматериали в центъра на гр. София и складова и производствена база в околностите на София в с. Световрачане.